Workshops

Ik wens je een leven vol bloemen
Ik wens je een leven vol licht
Ik wens je van alles het beste
Een glimlach op je gezicht

Wilt u een leuk uitje organiseren? Een vrijgezellenfeest, of gezellige avond met vriendinnen/ familie/buren/ kennissen of dorpsgenoten?
Doe een workshop bloemschikken van Geskikt. Een leerzame- creatieve en gezellige middag/avond.

Ieder seizoen (voorjaar, zomer, herfst, winter/kerst) organiseer ik zelf een workshop mijn woonplaats Weidum.
Deze workshop is meestal op één avond. Bij belangstelling van meer dan 15 personen kan er eventueel een tweede of derde avond georganiseerd worden (kijk voor actuele workshops bij de link nieuws).
U kunt zich hiervoor opgeven via de mail, het contactformulier of telefonisch.

Ik geef niet alleen workshops in Weidum, maar ik organiseer ook workshops op locatie. Ik kan dus bij u thuis komen, en u een workshop geven. Dit is alleen mogelijk bij een minimum opgave van 8 personen en maximaal 15 personen. Ook geef ik workshops voor speciaal voor kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar), leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of clubactiviteit. De workshop kan in een bepaald thema worden gedaan zoals bijvoorbeeld voorjaar, zomer, herfst, winter, pasen, moederdag, kerst, liefde of valentijnsdag.

Wat we precies maken met de workshop gaat volledig in overleg met de persoon die het organiseert. U geeft een thema op en van daaruit gaan we samen overleggen over wat we die middag/avond gaan maken. Al het materiaal wordt door mij verzorgd, u hoeft alleen voor een hapje en een drankje te zorgen. Een workshop duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uur.